Beurs bezoek Eigen huis

Met enige regelmaat breng ik een bezoek aan een interieurbeurs. Afgelopen maand bracht ik een bezoek aan de beurs ‘Realiseer je droomhuis beurs’ welke gehouden wordt in de Jaarbeurs te Utrecht.

Als interieurontwerper wil ik graag op de hoogte blijven wat er op interieurgebied wordt aangeboden. Bij een interieuradvies is het belangrijk om de laatste nieuwtjes op interieurgebied te kunnen verwerken in het interieuradvies. Graag voorzie ik tijdens een interieuradvies de opdrachtgever van extra informatie & tips.

Op de beurs ‘Realiseer je droomhuis’ waren er 2 stands die er voor mij uitsprongen; de stand van AlterWood en Artway. Beide stands vertegenwoordigen materiaal voor op de vloer. Het ene bedrijf gaat  voor de binnenvloer en het andere voor buiten.

AlterWood komt met een kunststof plank voor buitengebruik. De kunststof plank ziet er uit als echt hout en voelt zo ook aan. Deze kunststof plank gaat jarenlang mee en kan worden toegepast als vloer, schutting.

Artway laat zien dat ‘LeefBeton’ van Artway een binnenvloer van een chique uitstraling kan voorzien. Met dit leefbeton creëer je een strakke vloer met de stoere en natuurlijke uitstraling die beton heeft. LeefBeton is een cementgebonden stucsoort die vele toepassingen kent. Het hecht op vrijwel iedere ondergrond. Het is uitermate geschikt voor badkamers, keukens, vloeren en als wandafwerking. Het is zelfs mogelijk om het in natte ruimtes te verwerken.

Een stoere vloer met een chique uiterlijk.

Voor de komende week breng ik een bezoek aan de VT wonen&designbeurs welke vandaag start en duurt tot zondag 7 oktober a.s. De beurs wordt gehouden in de RAI te Amsterdam.
Je kunt me 3 dagen vinden op deze beurs, ik sta op het adviesplein waar ik interieuradviezen.
Graag bezoek ik deze beurs voor de laatste trends. Samen met mijn collega interieurontwerpers van het adviesplein maken we er een leuke beurs van! Graag tot dan!