Bokk in het interieur?

Heeft u al een Bokk in uw interieur?
Deze Bokk staat prachtig in uw interieur. Bokk schrijf je met twee ‘kk’, hierbij denk je automatisch aan het klassiek turntoestel ‘de bok’. Dit kan kloppen want de Bokk is een knipoog naar deze traditionele bok, maar nu in een nieuw jasje gestoken. Ka-Lai Chan is de ontwerper van deze Bokk  afkomstig uit de collectie – Puik. Puik is opgericht door Freek Claessen en Daan Gescher en vertegenwoordigen Nederlandse ontwerpers.

De Bokk is te verkrijgen in kruk en barkruk, vervaardigd van gecoat staal met een kussen van vilt of leer, de afmetingen zijn: 28 x 27 x 46 cm en 28 x 37 x 75 cm.

Tepsi is een knipoog naar het vroegere dienblad op poten. Door het gebruik van houten tafelpoten in combinatie met het frisse, stalen tafelblad krijgt Tepsi een zachte en warme uitstraling.
Rianne Koens is de ontwerpster van de Tepsi. Tepsi is afkomstig uit de collectie – Puik en te verkrijgen in de afmeting: 56 x 45 x 35 cm.

Ook op het gebied van raamdecoratie blijft men niet stilzitten. Zo heeft bece® onlangs hun nieuwste trend op het gebied van raamdecoratie gepresenteerd, zoals het plissé- en dupligordijnen;
Dit model is een combinatie van plissé- en dupligordijnen, uitgevoerd in twee stoffen. De ideale combi van lichtdoorlatend voor de lichtinval met een verduisterende gedeelte. Deze plissé- en dupligordijnen is makkelijk te regelen met de top down en bottom up functie.

Of de rolgordijnen van bece® , deze zijn nu ook te verkrijgen in hippe prints, zoals de boomstamprint, triangleprint. Welk rolgordijn staat het mooist in uw interieur?

Is uw raamdecoratie aan vervanging toe? Advies Woonstyling helpt u graag met het vinden van de juiste combinaties.

Via deze blog wil ik jullie inspireren met de laatste nieuwtjes op het interieur gebied en/of de bezigheden van Advies Woonstyling. Veel leesplezier!