Blog

Interieuradvies

Decoratie & takken

Helaas de tijd om van zomerzon te genieten is voorbij, de koude winter heeft inmiddels zijn intrede gemaakt. De lange donkere avonden staan voor de deur, hierdoor brengen we meer tijd in huis door. Toch hebben de lange donkere avonden ook zijn charmes! We hebben meer tijd voor elkaar, spelen een spelletje, kijken een film of surfen op het net.

Als #interieurontwerper vind ik het leuk om op zo’n koude avond vanachter mijn laptop geïnspireerd te raken door interieurnieuwtjes. Na wat zoeken kwam ik terecht op de website genaamd: ‘decoratie takken’. Decoratie takken wat moet ik me hierbij voorstellen, dacht ik? Nieuwsgierig heb ik een hun site bekeken en ik was verrast wat zij allemaal te bieden hadden. Decoratie takken zijn afkomstig van de berkenboom, daarnaast bieden ze ook wilgentakken aan. De decoratie takken kunnen in allerlei kleuren en vormen geleverd worden.

Zij zijn onderdeel van Knoops Decoratietakken uit Someren en hebben inmiddels al 20 jaar ervaring in het telen van berkentakken en wilgentakken allen afkomstig uit eigen teelt. Via veilingen exporteren  zij wereldwijd hun product.

Met berkentakken kan zoveel meer gedecoreerd worden dan zomaar een het neerzetten van een tak; denk maar eens aan een trapleuning gemaakt van berkenhout, of een roomdivider; deze kan decoratief geplaatst worden in je woonkamer als afscheiding tussen het zit- en eetgedeelte. Zelfs een eigen garderobe kan gemaakt worden van berkenhout. Echt hout is huis brengt sfeer!

bron: decoratietakken.

Dit jaar geen zin in een echte kerstboom? Het alternatief is een kerstboom gemaakt van berkenhout. Hang er kleurige kerstballen, kerststerren of lichtjes in.
Heb je binnenkort een feestje en wil je je gasten op een originele manier welkom heten met een drankje; een oplossing is de champagneboom! Het ontvangstdrankje wordt vanuit de champagneboom stijlvol aangeboden aan uw gast. Kortom; keuze genoeg!

En wat nu het leuke is, als particulier kunt u zelf direct bij decoratietakken bestellen.

Via deze blog wil ik jullie inspireren met de laatste nieuwtjes op het interieur gebied en/of de bezigheden van Advies Woonstyling. Veel leesplezier!