Deelname vtwonen&designbeurs 2018

Dit jaar mag ik alweer voor het 4e jaar deelnemen aan de vtwonen&designbeurs. Deze beurs werd gehouden van dinsdag 2 oktober tot en met zondag 7 oktober in de RAI te Amsterdam .
Samen met een 10-tal collega’s van BNSCrisp waren we te vinden op het Adviesplein om een interieuradvies te verzorgen.
De ochtend begon met een briefing over het verloop van de dag en we ontvingen een overzicht van de geplande adviezen voor die dag. De duur van zo’n advies is slechts 30 minuten.

De eigen werkplek werd door een ieder ingericht. Snel nog gebruik maken van het toilet, want een pauze zat er niet in. Eenmaal aan een advies begonnen, volgende het ene interieuradvies na de andere elkaar in een rap tempo op. Behoorlijk intensief, maar o zo leuk om ieder half uur te mogen sparren over een nieuwe interieur.

Voorafgaand aan de adviezen nam ik nog even de tijd om alle stands langs te gaan en enkele inspiratiefoto’s te maken. Zoals o.a. de stands van Floorify, Ariadne at home, RAW paints, CALEX lampen, skygate deuren en Kick stoelen.

Via deze blog wil ik je inspireren met de laatste nieuwtjes op het interieur gebied en/of de bezigheden van Advies Woonstyling. Wil je ook maandelijks de blog ontvangen? Heb je een vraag of een interieuradvies nodig? Dat kan, stuur een mail naar info@advieswoonstyling.nl.

Veel leesplezier!