Blog

Interieuradvies

Een luxueuze hotelkamer

Een specifieke ruimte voor een interieuradvies waarbij Advies Woonstyling, in de afgelopen weken, gevraagd wordt, is de ouderlijke slaapkamer. Voor de tijd van het jaar is dit natuurlijk wel te begrijpen; de lange avonden met zijn koude temperaturen zorgt er voor dat we meer tijd in de slaapkamer door brengen.

Tijdens het interieuradvies wordt duidelijk aangegeven dat men op zoek is naar een sfeervolle slaapkamer. Een slaapkamer die er uit komt te zien als hotelkamer met de daarbij luxueuze uitstraling.

Om deze luxueuze uitstraling te creëren dient het interieur van de slaapkamer goed op elkaar afgestemd te worden. Dit kan worden bereikt door het gebruik van de juiste materialen, kleuren & sfeer. Door de juiste combinatie ademt de slaapkamer een warme, behaaglijke en relaxte sfeer uit, wat voor een luxueus gevoel zorgt en dat in je eigen huis!

Vragen welke van belang zijn om dit interieur te kunnen realiseren zijn; Welke vloerbekleding komt er op de vloer te liggen? Wat voor soort bed komt er, van welk materiaal is het bed? Is er veel lichtinval in de ruimt? Wat voor raamdecoratie is er nodig? Wat komt er op de muren; een muur met wanddecoratie? Wat voor wanddecoratie? Mag het een behang zijn en met welke kleuren wordt er gewerkt?

Al deze materialen worden met grote zorgvuldigheid bij elkaar gebracht en op elkaar afgestemd. Er wordt gekeken naar het juiste materiaal in combinatie met kleur om de juiste sfeer te creëren.

Hieronder zie je enkele voorbeelden welke aan de orde zijn geweest tijdens de interieuradvies:

Behang van Eijffinger i.c.m. een Velvet overgordijn, kleur Dennen en daarbij de Histor kleur Toegankelijk.

Behang van Eijffinger Masterpiece i.c.m. Velvet overgordijn Antraciet en Histor kleur Oerwoud.

Behang van BN Wallcovering en de Histor kleuren Schelpenzand en Grind.

Wilt u ook een luxueuze slaapkamer? Advies Woonstyling helpt u graag met het vinden van de juiste combinaties.

Via deze blog wil ik jullie inspireren met de laatste nieuwtjes op het interieur gebied en/of de bezigheden van Advies Woonstyling. Veel leesplezier!