Ladies day 11-10 (2)
Interieuradvies

Verkoopstyling

Ankie Leenders

De eerste indruk is bepalend

Staat u op het punt om uw huis te verkopen? Hoe zet u uw woning in de verkoop? Hoe zorgt u dat woningzoekenden enthousiast worden over uw huis?

Uit onderzoek is gebleken dat de eerste indruk bepalend is. Voor veel mensen is het namelijk lastig om door een bestaand interieur heen te kijken. Een goede presentatie van de woning d.m.v. verkoopstyling nemen de verkoopkansen beduidend toe, blijkt uit praktijk. Verkoopstyling heeft meer effect dan het verlagen van de vraagprijs!

Werkwijze

Advies Woonstyling geeft niet alleen advies, maar gaat ook daadwerkelijk met uw woning aan de slag. Het uitgangspunt is dat de verandering zoveel mogelijk gebeurt met uw eigen spullen.

Deze eerste indruk is van doorslaggevend belang bij het wel of niet maken van een bezichtigingsafspraak. Geen bezichtiging =  Geen kopers!

Bij de eerste afspraak bekijken we samen wat voor u het beste plan van aanpak is en bespreken we de bijbehorende kosten.

Fotoreportage

Verkoopstyling gaat altijd samen met een professionele foto reportage. Advies Woonstyling werkt nauw samen met een ervaren fotograaf. Door de combinatie van verkoopstyling & foto reportage wordt uw woning op een positieve manier benadrukt op de verkoopsites zoals Funda.

Leegstaand huis of modelwoning stylen

Een leegstaande woning is moeilijker te verkopen. Voor veel mensen is het moeilijk om afmetingen in te schatten. Advies Woonstyling kan een leegstaande woning of een modelwoning met een klein budget neutraal en sfeervol inrichten. Ook meubelverhuur behoort tot een van de mogelijkheden.