Interieuradvies

Zakelijk

Ankie Leenders

Styling van A tot Z

Heeft u plannen om de spreekkamer, ontvangstruimte of receptie van uw bedrijf van een nieuw interieur te voorzien? Denkt u dan eens aan het voordeel en gemak van een binnenhuisarchitect. Advies Woonstyling heeft veel ervaring in het stylen van bedrijven en neemt u graag het werk uit handen. Als u wilt, verzorgen wij de inrichting van A tot Z. Te beginnen met het aandachtig luisteren naar uw wensen, tot de onderhandelingen met leveranciers en tenslotte het sfeervol inrichten van uw bedrijfsruimte.

Plan van aanpak

Advies Woonstyling is onafhankelijk. Dat betekent dat we puur naar uw belangen kijken. Voor ons zijn uw wensen het allerbelangrijkste. Wat wilt u in de ruimte bereiken, hoe kunnen we uw huisstijl doortrekken, heeft u misschien voorkeur voor een bepaalde leverancier en natuurlijk: wat is uw budget?

Tijdens onze eerste afspraak maken wij kennis met uw bedrijf en de mensen die verantwoordelijk zijn voor het nieuwe interieur. Samen met hen gaan we op zoek naar de mogelijkheden en gewenste sfeer voor de ruimte. Daarbij maken we gebruik van moodboards, schetsen en andere aanvullingen. Uiteindelijk smelten alle ideeën samen en presenteren wij u een passend interieurplan voor uw bedrijfsruimte.

Wanneer u het interieurplan in handen heeft, kunt er voor kiezen om ook de uitvoering van het plan uit te besteden aan Advies Woonstyling. Nu wij weten wat u wilt, is het voor ons eenvoudig om door te pakken. Afhankelijk van uw budget en uw behoefte begeleidt Advies Woonstyling u in elke fase:

  • Interieurplan maken
  • Aanvragen offertes
  • Inkopen van de materialen en meubels
  • Aansturen leveranciers
  • Inrichten van de bedrijfsruimte

In elke fase houden wij contact met u en sturen wij indien nodig bij.

Wilt u weten wat Advies Woonstyling voor uw bedrijf kan betekenen? Neemt u gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Impressie