Gastles interieurontwerper

Het is een feit: het geven van een gastles interieurontwerper kan ik afvinken! Gisteren heb ik mijn eerste gastles mogen geven aan studenten van de opleiding ‘Ruimtelijk Vormgever’ bij het ROC Ter AA te Helmond.
Enige tijd geleden werd ik door een docente van de opleiding ‘Ruimtelijk Vormgever’ benaderd met de vraag of ik een gastles wilde verzorgen over mijn werk als interieurontwerper aan haar studenten van de opleiding ‘Ruimtelijk Vormgever’. Haar vraag overviel me destijds. Alhoewel ik me vereerd voelde, had ik tijd nodig om hierover na te denken of het iets voor me is, maar de uitdaging lonkte. De uitdaging is aangenomen!
Vooraf de gastles heb ik met de docente de gastles doorgesproken hoe deze in te vullen.

Gisteren was het dus zover. Met gezonde spanning begaf ik me naar het leslokaal. Bij het betreden van deze ruimte voelde het alsof ik bezoek bracht aan nieuwe klant.
Tijdens de gastles heb ik over het mooie vak interieurontwerper mogen praten, van hoe ik ben begonnen met Advies Woonstyling, de mooie opdrachten en omgang met de opdrachtgevers.

Deze nieuwe uitdaging smaakt naar meer! Laat de aanvragen maar komen… Hieronder enkele foto’s om een indruk van mijn gastles.