Over Ankie

Naast mijn parttime baan in de dienstverlenende sector was ik in mijn vrije tijd altijd bezig met kleur & sfeer. Hoe mooi zou het zijn om een combi te kunnen maken van een parttime baan met het creatieve van interieurontwerper?

Met veel enthousiasme heb ik de opleiding van interieurontwerper en interieurstyliste doorlopen. Nu kan ik van mijn hobby mijn werk maken.
Na het behalen van deze beroepsopleiding ben ik in maart 2011 met Advies Woonstyling gestart. Nog steeds vind ik deze combinatie geweldig!

Mijn kracht is om goed naar de wensen en behoeften van de klant te luisteren en dit om te zetten naar een onafhankelijk advies.  Ik bedenk hiervoor unieke oplossingen bij de indeling van de ruimte en combineer materialen die bij de klant passen. Ook bij de aanschaf van raam- en wanddecoratie, verlichting, vloeren en meubels kan ik u adviseren.

Ervaringen

  • Sanoma uitgeverij ; aankleding atrium, deelname pink ribbon
  • VT wonen&designbeurs: i.s.m. Sanoma uitgeverij: interieuradvies op het adviesplein
  • Histor en Flexa: kleuradvies
  • Gamma, Karwei: kleur- & interieuradvies
  • Decorette: interieuradvies op Huishoudbeurs
  • Karwei: interieuradvies op VT Wonen&designbeurs
  • Particuliere & zakelijke opdrachten