Referenties

Interieuradvies
Quote

Interieuradvies voor benedenverdieping

De bewoners vonden het spannend om een onafhankelijke binnenhuisarchitecte in te schakelen.

Om het advies inzichtelijk te maken is er gewerkt met materialen- en kleurenkaart. In het advies dienen de aanwezige eetkamerstoelen in de kleuren groen, rood en paars als uitgangspunt. Stapsgewijs is de gehele benedenverdieping onderhanden genomen.

Om de kleurrijke stoelen niet te laten overheersen is er gekozen voor natuurlijke tinten op de wanden. Het resultaat laat een fris interieur zien waar de kleurrijke stoelen goed tot zijn recht komen.

Quote

Gemeente Laarbeek

Complete restyling kantine:

De opdrachtgever gaf aan dat de kantine, na 10 jaar intensief gebruik, wel een nieuw interieur kon gebruiken.

Tijdens het kennismakingsgesprek zijn de wensen en ideeën besproken. De wensen zijn onder meer om de ruimte voor meerdere doeleinden te gaan gebruiken, zoals: kantine, het staand vergaderen en receptie. Tevens het verzoek om de ruimte te kunnen afgescheiden van het overige gedeelte van de ruimte, maar dat het toch één geheel blijft vormen. Een mooie uitdaging!

Het advies is stapsgewijs uitgevoerd d.m.v. indeling, materialenkaart, 3D tekening.

Zie het resultaat:

Het gehele project is uitgevoerd in samenwerking met: #Havic-kantoormeubelen, #Ahrend, #Klusperuur, #Grote hanglampen, #Manderswoonsfeer en #Joost Duppen.

Quote

Metamorfose Knipperette

Metamorfose van Kim’s Knipperette:

Ben wel heel benieuwd naar je ideeën… Het resultaat; het past helemaal bij mij!!!

Ik vind het erg leuk!  Ik was alweer bijna vergeten hoe mijn kapsalon eruit zag🙈
Ik ben helemaal enthousiast 😊 Ik wil je ook nog een keer bedanken, dus bij deze!!

Groetjes Kim

Quote

Kleuradvies

Advies van Ankie krijgen is een prettige en duidelijk ervaring voor mij geweest. Ik vond het super leuk om met haar als deskundige mijn wensen door te nemen en kleuren uit te zoeken voor enkele ruimtes van mijn  huis.
Groetjes Jolanda Beerens

 

Quote

Interieuradvies keuken

Supermooi. Goede kleursuggestie! Dank daarvoor. Helaas verder nog geen elementen toegevoegd. Komt denk ik nog. Roljaloezieen wel al besteld. Groetjes, Bart