Blog

Interieuradvies

Terugblik 2017

Als eerste wenst Advies Woonstyling u alle goeds voor 2018!

In deze eerste blog van het jaar 2018, wil ik terugblikken op het afgelopen jaar – 2017.  Wat zijn de hoogtepunten van  2017  op interieurgebied? Welke interieurtrends van 2017 springen er uit? Enkele van deze trends op het interieurgebied die er voor mij uitspringen, wil ik graag benoemen:

  • De 4-persoonsbank; de 4-persoonszitbank is een ruime bank, deze bank heeft lengte van ca. 260 cm en biedt zitplek voor maar liefst 4 personen. Deze 4-persoonsbank met smalle hoge poten oogt ruimtelijk in woonkamer en kan perfect in combinatie met 2 losse fauteuils.
  • De 6-persoons eetkamertafel met metalen onderstel. Het blad is van hout vervaardigd. Het metalen onderstel kan in verschillende vormen zoals de U-poot of H-poot, de industriële kruispoot (foto) en de Matrixpoot. Bij de laatste 2 genoemde poten heb je geen last van tafelpoot welke in de weg zit, hierdoor kun je makkelijk meerdere stoelen aan tafel schuiven.
  • De industriële look is een blijvertje op interieurgebied.
  • De koperen accessoires hebben plaats gemaakt voor de messing accessoires.
  • Als plant is de cactus weer helemaal terug. Vooral de cactus in kleine uitvoering zie je weer helemaal terug in het interieur. Tip: het is mooi om meerdere cactussen bij elkaar te decoreren.
  • De glazen stolp; plaats een cactus of een mooie veer onder een glazen stolp, dit ziet er meteen erg stijl- en sfeervol uit.

bron: Pinterest.

Als interieurontwerper kan ik terugkijken op een jaar met vele mooie interieuradviezen voor zowel particulieren als voor bedrijven. In het afgelopen jaar werd Advies Woonstyling in een vroeger stadium bij het (ver)bouwen van woningen ingeschakeld, vaak al in de beginfase. Zodra de bouwtekening gemaakt is, kan Advies Woonstyling al meedenken over de inrichting van woningen. Denk hierbij aan een verlichtingsplan; waar is verlichting nodig? Advies Woonstyling denkt graag met u mee over een keuken opstelling of badkamerindeling, als interieurontwerper kijk ik naar het totaalbeeld van uw woning!

Voor woonruimtes die een metamorfose nodig hebben, is een mondeling advies vaak al voldoende. Bij een mondeling advies kijkt Advies Woonstyling met u mee; wat is er nodig om eenheid te brengen in desbetreffende ruimte? Hierbij wordt het meubilair, indeling, kleur & sfeer op elkaar afgestemd. Na een mondeling advies kan de opdrachtgever zelf aan de slag om het uit te voeren.

Advies Woonstyling heeft bij diverse bedrijven ruimtes (op)nieuw mogen inrichten. Bij bedrijven gaat het vooral om het totaalconcept; van interieurontwerp tot aan uitvoering van het advies.

Advies Woonstyling helpt u graag bij de inrichting van ruimtes / woningen.

Via deze blog wil ik jullie inspireren met de laatste nieuwtjes op het interieur gebied en/of de bezigheden van Advies Woonstyling. Veel leesplezier! 

P.S. dit bericht delen is fijn 🙂