Blog

Interieuradvies

Vakantie in Thailand

De afgelopen 3 weken heb ik genoten van mijn vakantie in Thailand waar ik samen met mijn gezin heb rondgereisd. Vanuit Bangkok begon de reis, hier hebben we genoten van een 5 uur durende fietstocht door het centrum i.c.m. boottocht over de Klongs en verder per fiets door kokosnoten- en bananenplantages.

Na Bangkok zijn we doorgereisd naar Kanchanaburi, hier we hebben geslapen in het VN Guesthouse gelegen op het water. Vanaf het balkon een prachtig uitzicht over de river Kwai!

In Thailand is het een verrassing wat voor sanitair je aantreft; het wordt een authentiek toilet, met waterbak en schep of op zijn Westers!.

Via Ayutthaya, zijn we doorgereisd naar Chiang Mai waar we van een 2-daagse jungletocht hebben genoten. In de stralende zon vertrokken we de jungle in, toen we dachten dat we wel wat verkoeling konden gebruiken, werden we verrast door een flinke regenbui. Deze tocht bracht ons langs diverse plantages zoals; peper-, sinaasappel-, durian-, kokosnoot-, bananen- en rubberplantages, allen prachtig om te zien! Na deze 2 dagen was een douche erg welkom.

Tijdens ons verblijf in Chang Mai stuitten we op een hippe koffietent, genaamd Hugnur Coffee, gelegen aan de Tambon Tha Wang Phraolegen 108. Hugnur Coffee is een gloednieuwe tent waarvan het interieur een industriële uitstraling heeft, waarbij gewerkt is met materialen zoals aluminium raampartijen, houten vloer en aan het plafond zijn de lampen opgehangen aan een zichtbaar buizenframe. Zeker een aanrader om een drankje te nuttigen!

Terug in Bangkok zie je de grootste contrasten tussen arm en rijk. Zo zie je ‘huisjes’ gemaakt van golfplaten en de vloer bestaat uit karton op de grond. Daarnaast zie je luxere horecagelegenheden die een westerse uitstraling hebben.

Er rijden schoolbussen rond welke erg vrolijk van kleur zijn  gedecoreerd met o.a. spiegels. Na een tussenstop in Bangkok gaan we richting het eiland Koh Chang; gelegen ten zuidoosten van Bangkok. Hier verblijven we nog enkele dagen om te chillen.

In Koh Chang vond ik deze prachtige groene entree van het Sea View Spa & Resort; dit kon ik je niet onthouden.

Terwijl ik nog na geniet van deze heerlijke vakantie, wenst Advies Woonstyling u een fijne vakantie toe!

Via deze blog wil ik jullie inspireren met de laatste nieuwtjes op het interieur gebied en/of de bezigheden van Advies Woonstyling. Veel leesplezier!